joi, 15 mai 2014

CHEC LA MICROUNDE...

Daca vreti sa mincati ceva dulce facut rapid aceasta reteta este extraordinara!!! Ingrediente 8 linguri rase de faina 8 linguri rase de zahar 2 linguri de cacao neagra neindulcita cate 1/2 lingurita de praf de copt / in fiecare cana 6 linguri de lapte 6 linguri de ulei sau margarina topita 2 oua 2 cani pentru ceai mod de preparare In fiecare cana punem 4 linguri de faina rase, 1 lingura de cacao, 4 linguri de zahar rase si cate 1/2 lingurita de praf de copt. Amestecati bine ingredientele uscate din cana. Adaugati oul si amestecati din nou, pana cand compozitia devine omogena. Adaugati pe rand 3 linguri de ulei si 3 linguri de lapte, amestecand din nou. Cana cu compozita rezultata se introduce in cuptorul cu microunde setat la 700-850 W putere pentru exact 4 minute, sau pentru 3 minute la 1000 W putere. Dupa trecerea timpului de coacere scoatem cana din cuptor, cu atentie pentru ca e fierbinte, introducem urmatoarea cana preparata in acelasi fel ca prima tura. O lasam sa se raceasca 1-2 minute si scoatem cu grija checul din cana, iese foarte usor, e prins doar de marginea canii putin, trecem o lama de cutit de jur imprejurul canii si se va desprinde de margine. Puteti folosi orice fel de creme, gemuri, inghetate, nuca, ciocolate - se combina minunat cu orice, totul depinde cat de departe va duce imaginatia :) Pofta mare!

Niciun comentariu: