joi, 15 mai 2014
CHEC LA MICROUNDE...
Daca vreti sa mincati ceva dulce facut rapid aceasta reteta este extraordinara!!!
Ingrediente
8 linguri rase de faina
8 linguri rase de zahar
2 linguri de cacao neagra neindulcita
cate 1/2 lingurita de praf de copt / in fiecare cana
6 linguri de lapte
6 linguri de ulei sau margarina topita
2 oua
2 cani pentru ceai
mod de preparare
In fiecare cana punem 4 linguri de faina rase, 1 lingura de cacao, 4 linguri de zahar rase si cate 1/2 lingurita de praf de copt.
Amestecati bine ingredientele uscate din cana.
Adaugati oul si amestecati din nou, pana cand compozitia devine omogena.
Adaugati pe rand 3 linguri de ulei si 3 linguri de lapte, amestecand din nou.
Cana cu compozita rezultata se introduce in cuptorul cu microunde setat la 700-850 W putere pentru exact 4 minute, sau pentru 3 minute la 1000 W putere.
Dupa trecerea timpului de coacere scoatem cana din cuptor, cu atentie pentru ca e fierbinte, introducem urmatoarea cana preparata in acelasi fel ca prima tura.
O lasam sa se raceasca 1-2 minute si scoatem cu grija checul din cana, iese foarte usor, e prins doar de marginea canii putin, trecem o lama de cutit de jur imprejurul canii si se va desprinde de margine.
Puteti folosi orice fel de creme, gemuri, inghetate, nuca, ciocolate - se combina minunat cu orice, totul depinde cat de departe va duce imaginatia :)
Pofta mare!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu