miercuri, 5 august 2015

Tocanita de ficat de pasare cu legume

Tocanita de ficat de pasare cu legume

-100 ml ulei
-5 cepe
-5 rosii
-10 ardei
-3 morcovi
-4-5 catei de usturoi
-un kg ficat de pui
-sare,piper si o legatura de patrunjel



Tocam ceapa si o punem la prajit pina se moaie,adaugam si restul de legume tocate marunt(morcov,ardei,rosii,usturoi)(eu le-am tocat pe toate cu robotul de bucatarie) mai adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba la foc mic pina cind legumele sint aproape fierte,apoi adaugam ficatul curatat si spalat si mai lasam sa fiarba aproxomativ 30 min,apoi adaugam patrunjelul sare si piper dupa gust oprim focul si...pofta buna cu o mamaliguta.
P.S La cine ii place sa fie mai *uns* poate sa puna mai mult ulei,dar asa este mai sanatos mai ales ca nu lasam ceapa sa se prajeasca tare doar putin.

Niciun comentariu: